Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Tetejére:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját a cukorral, fél dl vízzel, a citrom levével és reszelt héjával, valamint az olajjal habosra kikeverjük.
A tojásfehérjét a maradék cukorral kemény habbá felverjük. A két masszát összekeverjük, hozzáadjuk a tejet és a sütőporral elkevert lisztet.
24 x 22 cm-es sütőpapíros tepsibe öntjük a fele masszát. A másik feléhez hozzákeverjük a kakaóport. Ezt a sárga masszára öntjük, és összekeverjük a tepsiben a két masszát, hogy foltos legyen.
180 fokos sütőben kb. 25-30 perc alatt megsütjük.
A tejet a cukorral és a pudinggal a szokásos eljárással felfőzzük, hozzáadjuk a kókuszreszeléket, és hagyjuk kihűlni. A tejszínt habbá verjük a porcukorral és a fixálóval.
A kihűlt pudinggal összekeverjük, és a kihűlt tészta tetejére rákenjük.
A tetejét kókuszreszelékkel meghintjük, olvasztott csokoládéval díszítjük.