Hozzávalók:
Recept:
4 tojást keményre főzünk, felszeleteljük. A cukkiniket ujjnyi szeletekre vágjuk, és az olajon megpirítjuk, szalvétára helyezzük, félretesszük. Közben elkészítjük a paradicsomszószt: olajon megpirítjuk a kockára vágott hagymát, majd hozzáöntjük a paradicsomkonzervet. Fokhagymával, sóval, borssal fűszerezzük, sűrűre főzzük. 2 tojást és fél liter tejfölt kikeverünk, sózzuk, kicsit fűszerezzük. Egy jénai tálat enyhén megolajozunk, majd ráfektetünk egy sor cukkinit. Rápakolunk pár karika főtt tojást, majd a paradicsomszósz egy részét. Így rétegezzük, amíg elfogynak a hozzávalók, majd a végén nyakon öntjük a tejföllel, és sajtot reszelünk rá. A sajt pirulásáig sütjük 180 fokon.