Hozzávalók:
Tésztához:
Krém:
Csokimáz:
Elkészítése:
A hozzávalókból (a kakaó kivételével) tésztát gyúrunk, majd kettévesszük, és az egyik felébe belegyúrjuk a kakaót.
Kinyújtjuk mindkettőt, és tepsi hátán 180 fokos sütőben kb. 10 percig sütjük.
A margarint az olvasztott, de már nem meleg csokoládéval és a nutellával habosra keverjük. Aki édesebben szereti, tehet bele porcukrot.
A krémet a sárga lapra kenjük, lefedjük a barna tésztával, majd lehűtjük.
A torbabevonót megolvasztjuk, hozzákeverjük az étolajat és a sütemény tetejére kenjük.
Mivel a tésztában nincsen sütőpor ropogós marad, akárcsak az eredeti pilóta keksz. Forró vízbe mártott éles késsel szeleteljük, akár már pár órával később, mivel a tésztának nem kell puhulnia, csak a krémnek megdermedni.