Hozzávalók:
Zöld réteghez:
Fehér réteghez:
Piros réteghez:
Elkészítése:
A vízben elkeverjük az édesítőszert, pár csepp zöld ételfestéket és az étkezési keményítőt, majd sűrű pudingot főzünk.
A vízben elkeverjük az édesítőszert és az étkezési keményítőt, majd sűrű pudingot főzünk.
A vízben elkeverjük az édesítőszert, pár csepp piros ételfestéket és az étkezési keményítőt, majd sűrű pudingot főzünk.
A tálak aljába rakjuk a megtisztított és feldarabolt kiwit, a leszárazott szőlőszemeket, és ráöntjük a zöld zselét. Rákarikázzuk a banánt és a megtisztított, kisebb kockákra vágott almát, és leöntjük fehér zselével. A ribizlit elosztjuk a tálak tetején és ráöntjük a piros zselét.
Hideg helyen hagyjuk pihenni kb. 2-3 órán át.