Hozzávalók:
Piskótához:
Darás krémhez:
Gyümölcsös krémhez:
Tetejére:
Elkészítése:
Kemény habot verünk a tojásfehérjékből a cukor felével. A tojások sárgáját habosra keverjük a vízzel, a maradék cukorral és a vaníliás cukorral, végül több adagban hozzáforgatjuk a tojáshabot, valamint a sütőporral elkevert lisztet. Egy közepes méretű tepsit kibélelünk sütőpapírral, belesimítjuk a masszát, és 180 fokos sütőben megsütjük.
Közben megfőzzük a tejben a búzadarát a cukorral, és vaníliás cukorral ízesítjük. Hagyjuk teljesen kihűlni. Ha már hideg, hozzádolgozzuk a margarint is, és alaposan elkeverjük.
Elkészítjük a gyümölcsös krémet: egy kis vízben csomómentesre keverjük a pudingport, a maradék vizet összekeverjük a szörppel és a cukorral. Felforraljuk, majd összefőzzük a vízzel elkevert pudingporral. Még melegen ráöntjük a közben kihűtött piskótára. Hagyjuk megdermedni.
Rákenjük a búzadarás fehér krémet, a tetejét kirakjuk rumba mártott keksszel, végül csokimázzal bevonjuk. Pihentetés után a kekszek alakját követve kockára vágjuk.