Hozzávalók:
Piskótához:
Töltelékhez:
Zseléhez:
Elkészítése:
A tojásokat a robotgép üstjébe tesszük, hozzáadjuk a cukrot és kb 10 perc alatt keményre felverjük. A liszthez hozzáadjuk a keményítőt és a sütőport. A lisztes keveréket a tojáshoz szitáljuk és csomómentesre keverjük. A masszát egy 20*30 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk és 180 fokon kb 10 perc alatt megsütjük.
A krémhez a túrót a citromhéjjal és a vaníliás cukorral, a cukorral és a pépesített barackbefőttel jól összekeverjük, majd az instant zselatint a tejszínbe keverjük és kemény habbá verjük. Ha kész, akkor óvatosan a túróhoz keverjük, majd a kihűlt piskótára kenjük és hűtőbe tesszük, amíg a zselét elkészítjük.
A zseléhez a barackot pépesítjük, majd vízben feloldjuk a zselatint, a cukrot hozzáöntjük és addig melegítjük, amíg a zselatin elolvad. Langyosra hűtjük és az őszibarack sziruphoz keverjük. Végül a lehűtött túrókrémre öntjük és elkenjük a tetején.
Forró vízbe mártott késsel felszeleteljük és ostyavirágokkal díszítjük.