Hozzávalók:
A krém
A piskóta mártogatásához
Máz
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból 2 db lapot sütünk 20 x 30-ast.
A krémet elkészítjük, míg hűl a tészta. A tejet a pudinggal sűrűre főzzük a fele cukorral, a másik felét a vajjal habosra keverjük, és ha a puding kihűlt a két elegyet összekeverjük krémes állagúvá a rummal együtt.
A tésztára kenjük a fele krémet, és a babapiskótákat egyenként mártogatjuk a kávé- rum keverékébe, és sorba rakjuk a krémre. Pont kijön.
A tetejére a krém másik felét kenjük, majd ráhelyezzük a második tésztát. Lenyomatjuk, és hűtőbe tesszük, amíg a mázat kikeverjük. A cukrot a színezékkel és a citromlével jól összekeverjük, és végül hozzáadjuk az olvasztott vajat.
Elővesszük a hűtőből a sütit, és ráöntjük a mázat, majd kenőkéssel eligazítjuk.
Hamar megköt, ezért gyorsan kell dolgozni vele. Hűtőben tartjuk tálalásig, 2 óra múlva fogyasztható.