Hozzávalók:
Elkészítése:
A leveles tésztát kinyújtjuk téglalap alakúra, kb. 5-6 mm vastagságúra, és kétfelé osztjuk, majd egy rácsozó hengerrel kirácsozzuk az egyik felét, ez lesz a teteje.
Az almát hámozás után reszeljük le káposztareszelőn, öntözzük meg a citromaromával, és szórjuk rá a cukrokat, a fahéjat és a kardamomot, majd keverjük össze, és a sima tésztára osszuk el a tölteléket.
A rácsozott lapot tegyük a sima lapra, és vágjuk fel kisebb téglalapokra. A széleit nyomkodjuk le egy kicsit, és tegyük 180 fokos sütőbe egy zsírpapírral bélelt tepsire, és 20 percig süssük.
Ha szép aranysárgára sült, hagyjuk kihűlni, majd szórjuk meg porcukorral. Gőz felett olvasszuk fel a csokit kevés olajjal, majd csorgassuk a tetejükre hosszanti irányba. Teljes dermedés után fogyasztható.