Hozzávalók:
Mártáshoz:
A tetejére:
Elkészítése:
Vajból és lisztből rántást készítünk, felöntjük tejjel és mártás sűrűségűre főzzük. Sózzuk, borsozzuk. Apróra vágott hagymát kevés olajon megdinsztelem. A gombát felaprítjuk és a hagymával együtt pirítjuk. Ételízesítővel, sóval, borssal, petrezselyemmel fűszerezzük és sütjük. A tojásokat ketté vágjuk, sárgáját kiszedjük és villával és összetörjük. Hozzákeverünk 2 ek mártást majd összekeverjük a pirított gombával. Egy hőálló edényt kivajazunk, mártás felét beleöntjük. Erre ültetjük a fél tojásokat. Megtöltjük a gombás töltelékkel. A maradék mártást kevés tejjel hígítjuk, és a tojásokat bevonjuk vele. Kevés zsemlemorzsát szórunk rá, majd reszelt sajtot. Meglocsoljuk pár kanál tejföllel és sütjük.