Hozzávalók:
Krém
Elkészítése:
Tehát van egy kakaós piskótánk, amit 4 tojásból készítettünk. (Ha nincs, készítsünk a szokásos módon: 4 tojásfehérjét csipet sóval keményre verünk, a sárgákat cukorral kihabosítjuk, sütőporos lisztet szitálunk hozzá és kakaót, majd beleforgatjuk a habot. 180 fokos sütőben tűpróbáig sütjük.) Félbevágjuk, és az alábbi krémmel töltjük meg:
A vaníliás pudingot a cukor felével és a tejjel sűrűre főzzük, és hagyjuk kihűlni. A margarint a porcukorral habosra kikeverjük, és a kihűlt pudingot hozzáhabosítjuk. Ezzel kenjük meg a lapot.
A 4 dl tejszínt a maradék cukorral felverjük, és azt is a tetejére egyengetjük. Most következik a maradék piskótánk, amit ráhelyezünk a tejszín tetejére. Gőzön felolvasztott ét tortabevonóval megcsurgatjuk.
A tetejére reszelhetünk egy kis fehér csokit is, hogy még mutatósabb legyen. Így jobban nézett ki.