Hozzávalók:
A tésztához
A krémhez
A tetejére
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit a kávépor kivételével összegyúrjuk, kétfelé osztjuk, majd egyik felébe beledolgozzuk a kávéport is. 1 órát pihentetjük a hűtőben, majd 2-3 mm vastag lapot nyújtunk belőle, és levélformákat szúrunk ki. Sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk, majd 180 fokos sütőben (alsó-felső sütés) világosra sütjük (kb. 10-12 perc). A tepsin hagyjuk kihűlni.
Amíg hűlnek, elkészítjük a krémet: a csokit gőz felett felolvasztjuk, belekeverjük a margarint (nem kell megvárni, hogy a csoki kihűljön), az instant kávét, a tejszínhabport (vagy tejszínt) és a porcukrot. Megtöltjük a levélkéket, egy világos meg egy kávés sütit ragasztunk össze a krémmel.
Egy órát ismét a hűtőben töltenek, hogy a krém megdermedjen, majd a felső világos levélkét gőz felett felolvasztott csokiba mártjuk.
Végül fogpiszkálóval erezetet rajzolunk rá.