Hozzávalók:
Tésztához:
Töltelékhez:
Elkészítése:
A lisztet, a sütőport és a kakaóport összekeverjük. A vajat krémesre keverjük a cukorral, beledolgozzuk a tojásokat, majd az egészet belekeverjük a kakaós lisztbe.
A massza felét belesimítjuk egy kivajazott tortaforma aljába (24cm).
A túrót összetörjük villával, majd hozzáadjuk a kétféle cukrot, a vajat és a tojásokat. Alaposan kikeverjük, majd hozzáadjuk a pudingport és a citrom levélt, majd sima krémmé dolgozzuk. A krémet a tortaformában lévő tészta tetejére kenjük.
A tejfölt hozzákeverjük a maradék kakaós tésztához és a túrós krém simítjuk.
180 fokos sütőben 60-70 percig sütjük.
Szeletelés előtt megvárjuk, amíg teljesen kihűl. Porcukorral meghintve tálaljuk.