Hozzávalók:
A krém
Elkészítése:
A kis tortaformákat kikenjük vajjal, liszttel beszórjuk.
A tészta hozzávalóit géppel összedolgozzuk, majd 1/2 órát hűtőbe tesszük. Először fél cm vastagra kinyújtjuk a tésztát, majd fánkszaggatóval kiszaggatjuk, mert az akkora, hogy éppen beleillik a mini tortaformákba, és csak meg kell igazítani. Villával megböködjük.
A sütőlapra rakjuk sorba, és 200 fokos előmelegített sütőben kb. 10 perc alatt világosra sütjük.
A tejet a cukorral feltesszük forrni, majd a pudingport kevés tejjel csomómentesre keverjük, és belekeverjük a forró tejbe. Sűrűre főzzük. Kihűtjük, és még bőrösödés előtt a tortácskákba kanalazzuk. Mindegyikre teszünk egy fél barackot, és elkészítjük az előírásnak megfelelően a gyümölcszselét. Amikor már nem túl forró, a barackot bevonjuk vele.
A barack közepét késsel kicsit körbevágom, és beleillesztem a koktélcseresznyét.
A tejszínhabot keményre verem a cukorral, és a habfixálóval, majd csillagcsöves habzsákból körbedíszítem a tortát. Kicsi tortapapírra teszem, és jól behűtve kínálom.