Hozzávalók:
Elkészítése:
Először az aszalt sárgabarackot megfőzzük 1,5 dl vízben. Hagyjuk hűlni, majd apró kockára vágjuk össze, tegyük a rumba ázni.
A kifliket ujjnyi vastag szeletekre vagdaljuk fel, tegyük egy tálba és locsoljuk meg a tej – és 4 dkg cukor langyos keverékével.
A mákot, 5 dkg cukrot, az aromát, reszelt citrom héjakat keverjük össze, és keverjük lazán a kissé megázott kiflikhez.
Ezután terítsük bele a tepsibe, szórjuk a tetejére a felkockázott aszalt barackokat a rummal együtt, és a következő krémmel takarjuk be.
A tojássárgákat a 6 dkg cukorral keverjük habosra, és a sajtkrémet keverjük bele.
Előmelegített sütőben 160 fokon 30 perc alatt készen van. Kihűlés után tetszés szerint szeletelve kínáljuk.