Hozzávalók:
Elkészítése:
A hagymát apróra vágjuk, a fokhagymát kés lapjával megnyomjuk, majd kevés olajon megpároljuk.
Hozzáadjuk a darált húst (lehet sertés, pulyka, de marha is) és fehéredésig pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd felöntjük paradicsomszósszal. Levesszük a tűzről.
A spagettit bő, sós, forró vízben, fogkeményre (al dente) főzzük, leszűrjük. Kicsit hűtünk rajta.
A ragut befűszerezzük a zöldfűszerekkel, hozzáadjuk a zsemlemorzsát, a lisztet, és a reszelt sajt 2/3-át.
Összekeverjük a spagettivel, majd tepsibe, vagy sütőtálba terítjük. A tetejét megszórjuk reszelt sajttal, és összesütjük. Mivel minden előfőtt-sütött, pár perc alatt készre sül előmelegített sütőben.
Ha kicsit hagyjuk hűlni a szeletelés előtt, szép kockák vághatók belőle.