Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkemelleket kifilézzük, majd keresztirányban felszeleteljük ujjnyi vastag szeletekre. A fűszerkeverékkel és kevés olajjal, sóval összekeverjük. 1 kanál citromlevet is öntöthetünk hozzá. A fokhagymát megtiszítjuk, a kés lapjával szétnyomjuk és felaprítjuk, majd a húshoz adjuk és jól összeforgatjuk.
A krumplit meghámozzuk, kisujjnyi vastag karikákra vágjuk és az előzőleg 1 kanálnyi étolajjal kikent sütőtálba sorakoztjuk, majd megsózzuk kicsit. Erre tesszük a hagymát, majd a pácolt hússzeleteket. Borsot őrlünk rá, majd kakukkfű ágakat teszünk tetejére és alufóliával lefedve előmelegített sütőbe toljuk. A fólia tetejére fogpiszkálóval néhány lyukat készítünk.
Addig sütjük fólia alatt, amíg minden megpuhul, utána fólia nélküli kicsit piríthatunk a tetején.