Hozzávalók:
A tésztához:
Továbbá:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit egy robotgép táljába tesszük, és összedolgozzuk, majd egy órára fóliába csomagolva hűtőbe tesszük.
A tésztát simára gyúrjuk, és belisztezett deszkán 1/2 cm vastagra nyújtjuk. 96 db 3 cm átmérőjű érmét szaggatunk belőle.
Az érméket szilikonos sütőpapírral bélelt tepsire fektetjük, és megsütjük 210 fokon 10 perc alatt. (Gázsütőnél 4-5 fokozat)
Ha elkészültek, akkor egy-egy korongot baracklekvárral összeragasztunk. A tortabevonót gőz felet 2 evőkanál olajjal felolvasztjuk.
A tortabevonó-masszába mártjuk az érméket, és mindegyikre teszünk egy fél dióbelet. Hűtőbe dermesztjük, majd dobozban tartjuk hűvös helyen.