Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Mártogatáshoz:
Elkészítése:
A fehérjéket habbá verjük a cukorral, majd a többi hozzávalót is beletesszük (az áfonya kivételével), elkeverjük csomómentesre. Egy 25*35 cm-es, sütőpapíros tepsibe simítjuk a masszát, majd a tetejére rászórjuk az áfonyát. 200 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt megsütjük. A tepsiben hagyjuk kihűlni.
2 dl tejbe belekeverjük a francia krémes ízű pudingport, csomómentesre keverjük, hozzáadunk 1 ek cukrot, majd sűrűre főzzük. Ha langyosra hűlt hozzáadunk 10 dkg margarint és alaposan kihabosítjuk.
3 dl tejbe belekeverjük a tiramisu ízű puringport, 2 ek cukrot és csomómentesre keverjük. Sűrűre felfőzzük, majd langyosan hozzáadunk 15 dkg margarint és alaposan kihabosítjuk.
A kihűlt lapra rákenjük a rancia krémes ízű pudingot. A babapiskótákat az aromával elkevert kávéba mártogatjuk (ne áztassuk el teljesen!), majd sorban rátesszük a pudingos tésztára. A babapiskótát tetejére simítjuk a tiramisu pudingot.
A habtejszínt felverjük a habfixálóval, majd a sütemény tetejére simítjuk egyenletesen (készíthetjük úgy is, hogy a hab felébe kevés kávét öntünk és így rétegezzük a sütemény tetejére). Pár órára hűtőbe tesszük a süteményt, majd vízbe mártott késsel szeletekre vágjuk.