Hozzávalók:
Krém hozzávalói:
Elkészítése:
Keverjük össze a lisztet, a zabpelyhet, a sütőport, a szódabikarbónát, a csipet sót, és a mézes fűszerkeveréket.
Az olvasztott vajat (kihűtve) keverjük simára a porcukorral, a tojással, és a tejszínnel, majd keverjük hozzá a szintén kihűtött sütőtökpürét.
Ezután a száraz és a nedves keverékeket fakanállal keverjük alaposan össze.
Egy tepsi béleljünk ki sütőpapírral, majd egymástól távolabb, kanállal ízlés szerinti méretű halmokat kanalazzunk rá a masszából.
Helyezzük előmelegített sütőbe, majd közepes hőmérsékleten 20-25 perc alatt süssük szép aranybarnára.
A sütőből kivéve szedjük rácsra a kekszeket, és hagyjuk teljesen kihűlni.
A mascarponét keverjük simára ízlés szerinti mennyiségű porcukorral, reszelt citromhéjjal, citromlével, és a vaníliás cukorral.
Ezután a teljesen kihűlt kekszeket ragasszuk össze a mascarponekrémmel.
Tálalás előtt ízlés szerint szórjuk meg porcukorral. Hűvös helyen, pár napig eltartható.