Hozzávalók:
Elkészítése:
A rózsáira szedett brokkolit enyhén sós vízben főzzük félpuhára, majd szűrjük le (én a főzővízbe tettem egy mokkáskanál szódabikarbónát, hogy szép zöld maradjon).
A csirkemájat ízlés szerint sózzuk, majd szórjuk meg majorannával.
A jénai tálat kenjük ki a margarinnal, majd tegyük bele egymásmellé a befűszerezett csirkemájat. Ezután osszuk el a máj tetején az előfőzött brokkoli rózsákat, és enyhén sózzuk meg.
Egy tálba keverjük simára az egész tojásokat a főzőtejszínnel, majd nyomjuk bele a fokhagymagerezdeket, adjuk hozzá az apróra összevágott petrezselyemzöldet, és ízlés szerint ízesítsük sóval, őrölt borssal, és szerecsendióval.
Ezután óvatosan öntsük rá a brokkoli tetejére, majd reszeljük rá a sajtot.
Helyezzük be előmelegített sütőbe, majd közepes hőmérsékleten süssük szép pirosra. A sütőből kivéve hagyjuk kicsit hűlni.
Tálaláskor ízlés szerint szeleteljük fel, és úgy kínáljuk.