Hozzávalók:
A tetejére:
Elkészítése:
A kekszet ledaráljuk, vagy zacskóba tesszük és egy nyújtófával összetörjük. Az olvasztott vajjal összekeverjük. Egy 23 cm-es tortaforma alaját kibéleljük sütőpapírral, az oldalát alaposan kivajazzuk. A masszát a forma aljába öntjük és egy pohár aljával laposra nyomkodjuk. 160 fokra előmelegített sütőben 10-12 perc alatt elősütjük. Addig elkészítjük a krémet.
A szobahőmérsékletű krémsajtot, tejfölt, porcukrot és vaníliás cukrot simára keverjük, majd egyesével beledolgozzuk a tojásokat is. Nem szabad túl sokáig kevergetni, csak addig amíg a hozzávalók elvegyülnek. A kekszrétegre öntjük, elsímitjuk egy picit megütögetjük, hogy ne legyen levegős. 160 fokon 1 órát sütjük. Nem baj, ha a közepe még remeg, hűlésnél meg fog szilárdulni. 30 perc sütés után letakarjuk egy alufóliával, hogy ne barnuljon meg a teteje. Mivel sütés közben a sütemény hamar elveszíti nedvességtartalmát, ezért érdemes egy kis edényben vizet tenni a sütőbe. Így pára képződik, és nem reped szét a torta teteje.
Ha megsült, egy késsel elválasztjuk a forma oldalától, majd hűlni hagyjuk és egy éjszakára hűtőbe tesszük. A málnát cukorral, kevés vízzel feltesszük főni. Kb 10-15 percig forraljuk, majd leszűrjük.