Hozzávalók:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgákat a cukorral és a vaníliás cukorral habosra kikeverjük, majd beletesszük a pudingport és az egészet jól összekeverjük.
A tejet feltesszük forrni, közben beletesszük a 1-2 csipet sót.
A fehérjéket felverjük kemény habbá.
Miután felforrt a tej, takarékra vesszük a lángot alatta és az evőkanalat belemártjuk a forró tejbe, majd kis halmokat teszünk a felvert habból a tejbe. Mindkét oldalát megfőzzük (én kb 20 másodperc után fordítottam át), majd szűrűkanál segítségével kivesszük és félretesszük a már megfőtt habot.
Végül a forró tejből kb 6-8 evőkanállal beleteszünk a cukros-pudingos tojás sárgájába, jól összekeverjük (azért, hogy ne csomósodjon össze), majd beleöntjük a cukros-pudingos tojás sárgáját a tejbe, közben folyamatosan keverjük. Egy kicsit felfőzzük (de csak addig, míg elkezd egy kicsit besűrűsödni).
Félretesszük hűlni és a tetejére tesszük a hab halmocskákat. Ha kihűlt, hűtőbe tesszük.
Jó étvágyat kívánok!