Hozzávalók:
Elkészítése:
Felteszünk egy tálba vizet forrni a tojásokkal. Egy másik edénybe a hagymát apróra kockázzuk, kevés olajon megpirítjuk, majd a felkarikázott kolbászokat is hozzárakjuk, és a kis kockákra vágott füstölt tarjával is tovább pirítjuk egy kicsit.
Befűszerezzük egyet kavarunk rajta majd felöntjük vízzel. A megpucolt felkockázott krumplikat belerakjuk, majd fedő alatt puhára főzzük.
Közben a tojásokat is keményre főzzük (forrástól számítva kb 10 perc). Mikor megpuhult a krumpli, (megkóstoljuk utána fűszerezünk ha kell)elzárjuk a gázt, és belerakjuk a megpucolt tojásokat átforgatjuk és lehet tálalni.
Friss kenyérrel, tejföllel kínáljuk.
Pici petrezselyemmel meghinthetjük a tetejét.