Hozzávalók:
A piskótához:
A krémhez:
Elkészítése:
A tojássárgákat alaposan összekeverjük a kakaóporral, a mézzel és 2 evőkanál vízzel. A tojásfehérjéket habbá verjük és hozzákeverjük a kakaós masszához.
A sütőhöz tartozó tepsit kibéleljük sütőpapírral és beleöntjük a tésztát. Egyenletesen elkenjük és 190 fokos sütőben kicsit több mint negyed óra alatt megsütjük. (lassabban sül a hagyományos, lisztes piskótánál…)
Amíg a piskóta sül, 2 evőkanál mézzel és a zselatinnal felverjük a tejszínhabot.
A kész piskótát kiborítjuk a tepsiből, lehúzzuk róla a sütőpapírt és félbevágjuk. Az egyik felét egyenletesen bekenjük a tejszínhabbal és rátesszük a másik tésztát. Hűtőszekrénybe tesszük körülbelül egy órára és már készen is van.