Hozzávalók:
Elkészítése:
A tejet és a habtejszínt összeöntjük egy edényben. Hozzáadjuk a mézet, a vaníliarúd kikapart magjait, 1 narancs reszelt héját, illetve a fűszerkeveréket is. Lassú tűzön jól felmelegítjük, de nem forraljuk fel, majd levesszük a tűzről.
A zselatint egy kistálba tesszük, rámerünk egy keveset a meleg tejes-tejszínes keverékből, oldódásig keverjük, majd a többihez hozzáöntjük, átkeverjük.
Amikor langyosra hűlt az elkészült tejpuding, pohárkákba adagoljuk, és hűtőbe tesszük dermedni.
A tetejére narancsmártást készítünk. Ehhez egy narancs levét kifacsarjuk, a másik narancsot felkockázzuk. Ezeket egy edénybe téve 2 evőkanál cukorral és a fahéjjal együtt felforraljuk. Ekkor egy kevés keményítőt kikeverünk egy kis vízzel és ezzel sűrítjük be a mártást.
A tejpudig tetejére adagoljuk, majd hagyjuk megdermedni.