Hozzávalók:
Elkészítése:
Egy kuglófforma aljába tegyél 4 ek cukrot és karamelizáld a tűzhelyen. Melegítsd elő a sütőt 200 fokra.
Üsd egy tálba a tojásokaz, adj hozzá 3 ek cukrot és elektromos habverővel keverd jól össze. Add hozzá a tejet is, keverd össze jól. A keveréket öntsd a formába.
Önts vizet egy tepsi aljába, ebbe helyezd a teli formát és így tedd be a sütőbe.
20-25 perc után ha a beleszúrt hústű tiszta marad kész is van. Vedd ki a gőzfürdőből és hagyd kb fél órát hűlni.
Egy késsel lazítsd meg a formához tapadt széleket (körben és középen is), majd fordítsd át egy tálra. Ahogy a karamell lefolyik az oldalán könnyen ki fog jönni.
Brazíliában az egyik legnépszerűbb édesség, egyszerű és gyors. Izlés szerint lehet több cukorral vagy édesítővel is készíteni illetve a tetejét kókuszreszelékkel is megszórni. Könnyű és nem hizlal.