Hozzávalók:
Hozzávalók a tésztához:
A gesztenyekrémhez:
A vaníliás krémhez:
A tetejére:
Elkészítése:
A vajat ,tojásokkal, a cukrokkal jó habosra keverjük elektromos keverőgéppel (Kb 10 perc ), majd hozzá adjuk a az olvasztott, nem meleg csokoládét, a tejszínt és sütőporral elkevert lisztet is.
20×30 cm-es tepsit kibélelünk szilikonos sütőpapírral. A tészta masszát bele öntjük. Eléggé folyékony lesz, de ne féljünk tőle. Körülbelül 40 percig sütjük 180 fokon, a vége felé tűpróbával ellenőrizzük. Amikor már megszilárdult, de még nem sült készre letakarjuk alufóliával.
A gesztenye masszát krumplinyomón áttörjük, majd a folyékony tejszínnel, a cukorral és a rumaromával habosra keverjük.
A krémport hideg tejbe szórjuk, majd kézi habverővel addig keverjük, amíg be nem sűrűsödik. (kb 2 perc).
A megsült tésztáról lehúzzuk a sütőpapírt, majd megvárjuk amíg kihűlt. Először a gesztenyés krémet kenjük rá, majd a vaníliásat. A tetejére csokiforgácsot és kandírozott gyümölcsdarabokat teszünk.