Hozzávalók:
Elkészítése:
Rétegenként készítsük el a gyümölcsös-tejszínes pudingot. Kevés forró vízben oldjunk fel 3 darab lapzselatint, keverjük el 2,5 dl grapefruitlével, öntsük egyenlő mennyiségben poharakban, majd szilárdulásig tegyük hűtőbe (én fagyasztóba tettem, úgy gyorsabb).
A tejszínt és a tejet melegítsük fel, ízlés szerint ízesítsük, oldjunk fel benne 3 darab lapzselatint. A meghűlt keveréket öntsük a megszilárdult grapefruitrétegre, majd tegyük a hűtőbe megszilárdulásig.
Kevés forró vízben oldjunk fel 3 darab lapzselatint, keverjük el 2,5 dl grapefruitlével. Öntsük ezt a réteget is a poharakba és tegyük be a hűtőbe megszilárdulásig.
Tálaláshoz díszíthetjük gyümölcsökkel.
Egyszerű, látványos és finom!