Hozzávalók:
A tekercsekhez:
A csokoládés piskótához:
A citromos mázhoz:
A díszítéshez:
Elkészítése:
A tekercshez a hozzá valókat alaposan össze dolgozzuk, majd 4 egyenlő részre osztjuk és vékonyra kinyújtjuk. Mindegyiket megkenjük baracklekvárral és megszórjuk cukros dióval, feltekerjük.
Kiolajozott tepsibe, egymástól egy kicsit távolabb rakjuk le. (Az én tepsim mérete 30x20cm.) A csokoládés piskótához, a tojásokat alaposan kikeverjük a cukorral, hozzá adjuk az olajat és a tejet, a kakaót, majd a lisztel elkevert sütőport.
Ráöntjük a tekercsekre, és előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük. Mikor kihűlt a tetejét levágjuk.
A pudingot a tejjel és a cukorral megfőzzük. Melegen elkeverjük benne a vajat, és a citrom levet. Megtöltjük a süteményt, és vissza tesszük rá a tetejét.
A maradékkrémmel a tetejét is megkenjük, majd a gőz felett felolvasztott csokoládét rácsurgatjuk.