Hozzávalók:
Elkészítése:
A száraz kenyérszeleteket felkockázzuk és egy tálba tesszük. Ráöntünk annyi tejet, hogy az felszívja, akkor jó, ha nem csapódik ki a tej. Villa segítségével összetörjük, beleteszünk 10 dkg reszelt sajtot, a tejfölt, petrezselymet, majd belenyomunk 2 gerezd fokhagymát. Fűszerezzük kurkumával, sóval és ne sajnáljuk belőle a borsot! Végül a tojásokkal összedolgozzuk és félretesszük.
Apróra vágjuk a vöröshagymát, olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a kisebb darabokra vágott, megtisztított csirkemájat. Fűszerpaprikával, sóval ízesítjük, a végén még 1 gerezd fokhagymát nyomunk bele. A tűzről levéve beledolgozzuk a kenyeres masszánkba.
Előveszünk egy tortaformát, picit olajjal megkenjük az oldalát és az alját, majd beleöntjük a masszát és vízszintesre elegyengetjük, a maradék reszelt sajttal megszórjuk. Szükségünk lesz egy olyan tepsire (az olaj esetleg utat törhet magának a formából), amibe ez a forma belefér és arra helyezve sütjük kb 30-40 percet 180 fokon.
Köretként vajas, petrezselymes krumplit tálalhatunk.