Hozzávalók:
Tészta:
Töltelék:
Elkészítése: Elkészítés:
Tészta
A lisztet, cukrot, hideg margarint és a sót egy mély tálba tesszük, majd kézzel jól összegyúrjuk. Én tettem hozzápici fahéjat is. Ezután 1 órára a hűtőbe tesszük pihenni, majd egy 40*40 cm-es tepsi méretére nyújtjuk, beletesszük, majd villával megszurkáljuk.
A túrót, pudingport, cukrot és a tojás sárgákat összedolgozzuk, majd adunk hozzá mazsolás ízlés szerint. A tojásfehérjét és a habtejszínt külön–külön kemény habbá verjük és óvatosan beleforgatjuk a túrós masszába, majd az összeállított tölteléket a tésztára kenjük.
Almákat meghámozzuk, szeletekre vágjuk és a töltelék tetejére tesszük. Én egy kis cukrot és fahéjat szórtam a tetejére. 175 fokon 55 percig sütjük.