Hozzávalók:
A leveles tésztához:
Kenéshez:
A töltelékhez:
Elkészítése:
Az összes hozzávalóból kelt tésztát dagasztunk, kelesztjük duplájára, majd kinyújtjuk és a puha fél adag margarinnal(vajjal)megkenjük, egymásra hajtogatjuk 4 rétegben, majd letakarva 20-25 percig pihentetjük.
Megint kinyújtjuk, újra megkenjük a maradék margarinnal(vajjal) és szintén hajtogatjuk. Pihentetjük 20 percig, kinyújtjuk és kettévesszük az egyik a teteje lesz a másik az alja.
Tepsibe helyezzük. A tepsiben még 10 percig pihentetjük, majd 150-170 fokos sütőben 20-25 percig sütjük a lapokat.
Amikor a lapok kisültek félretesszük piheni, kihűlni, addig a tejet felforraljuk és pudingot készítünk belőle, a tejszínt felverjük habbá.
Amikor minden elkészült és kihűlt akkor összeállítjuk a sütit. Porcukorral vagy csokimázzal (ízlés szerint) díszítjük a tetejét.
Jó étvágyat :)
A pudingot ízesíthetjük még vanília rúddal. A tetejét én porcukorral szórtam le, de csokival is leöntheted.