Hozzávalók:
A bevonáshoz:
Elkészítése:
Először egy nagy tálba összekeverjük a száraz hozzávalókat egy fakanállal.Majd felolvasztjuk a margarint és beleöntjük a tálba,a kekszes keverékre.Ezután a csokit olvasztjuk fel,és azt is hozzáöntjük. És jöhet a tej is bele, de csak annyit amennyi egy jól gyúrható masszához kell. Félretesszük a fakanalat és kézzel elkezdjük gyúrni hogy minden hozzávaló jól elkeveredjen.
Egy mély tányérba kiöntjük a kókuszreszeléket.
Vizes kézzel gombócokat formálunk(tetszőleges méretűeket)és a tányérban lévő kókuszba megforgatjuk.Egy nagy tányérra helyezzük őket.Mikor az utolsó gombóc is kész van, akkor takarjuk be a gombócokat átlátszó alufóliával,és mehet a hidegre. Minnél tovább áll a hidegen annál finomabb lesz.
Esetleg ízlés szerint adhatunk hozzá rumaromát,vagy a közepébe tehetünk meggyet is. Jó étvágyat hozzá.