Hozzávalók:
A raguhoz:
A díszítéshez:
Elkészítése:
A gombákat megtisztítjuk, ha nagyobb darabok, kettévágjuk. Az olívaolajat felhevítjük a vajjal, rádobjuk. 2 perc után hozzáadjuk az átnyomott fokhagymát és a kakukkfüvet. Kissé sózzuk, borsozzuk, ha nem marad semmi szaftja, kevés vizet adhatunk hozzá, félretesszük, melegen tartjuk.
A tojásokat kikeverjük a főzőtejszínnel, sózzuk, borsozzuk. A vajat felolvasztjuk, alacsonyra vesszük a lángot. Ráöntjük a tojást, addig sütjük, míg a teteje kocsonyás lesz. Ekkor rátesszük a felszeletelt sajtot, ráhajtjuk az omlett másik felét. 2 perc után megfordítjuk, majd újabb egy perc után tányérra csúsztatjuk.
Az omlettre halmozzuk a gombaragut, mellé teszünk egy marék salátát, kevés koktélparadicsomot, friss, pirított bagettszeletekkel tálaljuk.