Hozzávalók:
A tésztához:
A vaníliás krémhez:
A habhoz:
Elkészítése:
A tésztához a vizet a margarinnal felforraljuk, 15 dkg lisztet belekeverünk, hűlni hagyjuk, majd egyesével, beleütjük a tojásokat, és robotgéppel, jól elkeverjük.
Tepsi alján, sütőpapíron két adagban egyenletesen elkenjük a tésztát, és előmelegített, 180 fokos sütőben szép világosra sütjük (kb. 20-25 perc). Sütés közben ne nyitogassuk a sütőt, csak a vége felé. Amikor kivesszük, rácsra tesszük.
A krémhez a vaníliás cukorral a tejet felforraljuk. Egy kevés tejben összekeverjük a pudingport a zselatinnal, majd a felforralt tejbe öntjük és megfőzzük.
Amíg hűl, addig a margarint kikavarjuk a cukorral, a pudingkrémet kihűtjük, majd a vajkrémhez keverjük és az egyik lapra egyenletesen rákenjük.
A habot ízlés szerint cukorral és a habfixálókkal keményre verjük, és a vaníliás krém tetejére halmozzuk.
A másik tésztalappal befedjük a süteményt.
Én a tetejét csokoládéval bevonom, a csúcsokra porcukrot szórok.