Hozzávalók:
Elkészítése:
A lehártyázott szűzpecsenyét ujjnyi vastag darabokra vágom, majd lelapítva érméket formálok belőle. Megszórom grill fűszerkeverékkel és reszelt sajttal, majd felforrósított olajon átsütöm mindkét oldalukat kb. 15 perc alatt. Kiszárítani nem kell.
A húsdarabokat egy tányérra kiveszem, félreteszem. A maradék zsiradékon az apróra vágott hagymát üvegesre pirítom. Hozzáöntöm a fehérbort és amikor a bor illata elpárolgott (1 perc), belekeverem a zöldborsót, sózom és letakarva puhára párolom.
Felöntöm a fele főzőtejszínnel, hozzáadom a mustárt, a félretett szűzérméket és 5 percig még kevergetem láng fölött, végül beleöntöm a megmaradt főzőtejszínt és a reszelt füstölt sajtot.
Tálalásnál megszórom apróra vágott petrezselyemmel. Sós vízben főtt makarónit adok hozzá.