Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Díszítés:
Elkészítése:
6 tojás fehérjét kikeverünk 6 evőkanál cukorral, majd beleöntjük a 6 tojás sárgáját, hozzáadunk 4 evőkanál lisztet, 2 evőkanál kakaót, 1 sütőport. kb. 170 fokon 20 percig, tűpróbáig sütjük.
Fél liter tejben megfőzzük a pudingporokat, a margarint a cukorral habosra keverjük, majd ha kihűlt a puding a kettőt összekeverjük. Megkenjük vele a tésztát, majd megszórjuk tortadarával.
30 dkg marcipánt zöld ételfestékkel színezünk, majd szilikonos sütőpapíron kinyújtjuk. Egy kartondobozból kivágjuk a fenyő formát, majd bevonjuk alufóliával és a marcipánra fektetjük. Szikével körbevágjuk és a krémre fektetjük a fenyőfát.
A hópelyhek sütikiszúróval készültek.
A marcipánból sok leesik a forma miatt, de kevesebb marcipánból nem lehet szépen kinyújtani.