Hozzávalók:
Amerikai saláta:
Kukorica saláta:
Elkészítése:
A húst vékonyra kiklopfoljuk, besózzuk és egy kicsit hagyjuk.
A tölteni való húsokat mustáros olajjal bekenjük (így jobban tapad töltelék a húshoz). Megtöltünk 4 darabot aszalt szilvával,4 darabot sajttal-tarjával és 4 darab lesz sima rántott hús. Beleforgatjuk mindegyiket lisztbe, tojásba és zsemlemorzsáb, majd forró olajban kisütjük.
Vékony csíkokra reszeljük a káposztát, répát és a vöröshagymát. Egy tálban összekavarjuk a majonézt, olajat, tárkonyecetet és az édesítőt. Ráöntjük a zöldségekre és összekeverjük.
A kukorica saláta hozzávalóit összekeverjük.
Ezt a receptet el lehet készíteni csirkemellből is. Esetleg, ha nem állna össze a hús fogpiszkálóval össze lehet tűzni.