Hozzávalók:
Mártáshoz:
Elkészítése:
A kifacsart narancsok levébe beletesszük a szegfűszeget, babérlevelet, karikára vágott sárgarépát, rozmaringolajat. Ebbe a pácba beletesszük a megtisztított, sózott, borsozott kacsacombokat. Egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
Másnap a narancsos pácot tűzálló tálba tesszük, rárakjuk a combokat és lassú tűzön, lefedve megpároljuk. Mikor majdnem puha, levesszük a fedőt, meglocsoljuk olívaolajjal és készre sütjük.
A sütőtök mártáshoz az apróra vágott hagymát vajon megpirítjuk. A sütőtököt apró kockára vágjuk és a hagymával összepirítjuk. Felengedjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje. Sózzuk, borsozzuk. Ha puhára pároltuk, összeturmixoljuk, főzőtejszínt keverünk bele (ha szükséges ízesítjük még sóval, borssal), majd összeforraljuk.
Párolt rizzsel tálaljuk, naranccsal díszíthetjük.