Hozzávalók:
A tésztához:
Krémhez:
Elkészítése:
4 tojást kettéválasztottam, a sárgáját habosra kevertem, beletettem 1 cs. sütőport és a liszteket. A fehérjét 3/4-ig felvertem, beletettem a cukrot, és tovább vertem. Mivel az egész cukor bele került a fehérjébe, ezért sokkal krémesebb lett a hab, mint normál esetben!
Én általában sütőkeretet használok, valahogy azt jobban szeretem, így azt tetem most is. Előmelegített sütőbe tettem a tésztát, és vártam, hogy mi sül ki belőle… :)
A tojássárgáját a pudinggal és egy kis tejjel elkevertem, közben felraktam a tejet, s mikor a tej felforrt, beleöntöttem a pudingot, besűrűsödött, levettem a tűzről, hagytam kihűlni, majd miután teljesen kihűlt, belekevertem a diót és a konyakot is.
A piskótát kettévágtam, megkentem a krémmel.