Hozzávalók:
Sós palacsinta:
Sajtkrém:
Elkészítése:
A hozzávalókat habverővel összekeverem, és hagyom állni kb. fél órát. A palacsintasütőt kiolajozom, és abban sütöm az első palacsintám. A következőket is kiszoktam, mert amikor a virsli belekerül az úgy is szükséges lesz, ha picit olajosabb. Sajtkrémből, általában botit veszek,de csinálhatunk sajátot is. A margarint habosra kavarom, hozzáadom a tejfölt, reszelt sajtot, ízlés szerint fűszerezek. Amikor a palacsinta kicsit kihűlt, megkenem ezzel a krémmel, a virslit nem főzőm meg, hanem nyersen beletekerem. Majd beteszem 15 percre 180 fokon a sütőbe, és kész is. A köret nálam általában: paradicsom, uborka, tejföl, reszelt sajt. Egészségetekre!
Küldte a facebook üzenőfalra: Nagy Mária