Hozzávalók:
A piskótához:
A krémhez:
Elkészítése:
A piskóta hozzávalóiból 3 kerek lapot sütünk egy 22 cm-es formában. A tojás sárgákat a cukorral és a vízzel jó habosra kikeverjük.
A fehérjét felverjük és óvatosan beleforgatjuk az előző masszába. Beleszitáljuk a liszt és sütőpor keverékét. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és előmelegített sütőben megsütjük.
A krémhez a tojás sárgákat a pudingporral, cukorral és az aszúval csomómentesre keverjük, lassú tűzön sűrűre főzzük. Még forrón hozzákeverjük a megáztatott zselatint. Hagyjuk kihűlni.
A habtejszínt felverjük, pár kanállal kiveszünk a díszítéshez. A többit lazán belekeverjük a kihűlt pudingba.
A lapokat megtöltjük a krémmel, majd díszítjük. Tálalásig hűtőben tartjuk.