Hozzávalók:
Tészta:
Sárga krém:
Tejszínes krém:
Tetejére
Elkészítése:
A tojásfehérjét a cukorral habbá verjük, majd hozzákeverjük a mákos, sütőporos lisztet.
Egy 20*30 cm-es, sütőpapíros tepsibe simítjuk, majd 180 fokon megsütjük kb 20-25 perc alatt.
Amíg sül, elkészítjük a krémet. A tojások sárgáját a cukorral, a pudinggal és a tejjel csomómentesre keverjük, majd kis lángon sűrűre főzzük. A margarint a mascarpone-val habosra keverjük és a kihűlt pudingos krémhez keverjük.
A tészta tetejére rákenjük a krémet, majd elkészítjük a csokis-tejszínes krémet is. A tejszínből kemény habot verünk. A csokit felolvasztjuk, a zselatint feloldjuk a forró vízben, majd langyosan a csokival és a narancs héjával együtt belekeverjük a felvert tejszínhabba. A csokis krémet egyenletesen a sárgára kenjük és betesszük a hűtőbe, amíg megdermed.
A csokit gőz fölött felolvasztjuk az olajjal és a vajjal, majd a tejszínes krémre simítjuk.
A narancslevet a porcukorral összekeverjük, majd a csoki tetejére csorgatjuk, amíg még nem szilárdult meg és csíkokat húzunk bele. Amint megdermed a máz, szeletelhetjük is a sütit.