Hozzávalók:
Elkészítése:
A tejfölt elkeverjük a zúzott fokhagymával, petrezselyemmel, sóval, borssal. A camembert sajtot apró darabokra vágjuk és a másik kétféle, reszelt sajttal elkeverjük.
Egy nagy serpenyőben felhevítjük az olajat és közepes lángon megpirítjuk a tortilla mindkét oldalát. Nem kell neki sok, pár pillanat. Ha az olaj kevés lenne akkor pótoljuk.
A megmosott, apróra vágott csirkemellet ugyanebben a serpenyőben 10 perc alatt megpároljuk.
Egy sütőpapírral bélelt tepsire teszünk egy tortillát, meglocsoljuk a fűszeres tejföllel (kb 2-3 ek), majd az előfőzött csirkemell 1/5 részét is rátesszük. Következik 2 ek. karikázott póréhagyma és legvégül megszórjuk egy jó nagy maréknyi sajttal. Folytatjuk a rétegezést, amíg el nem fogynak az összetevők. A tetejét megkenjük a maradék tejföllel és meghintjük a maradék sajttal.
200 fokra előmelegített sütőbe toljuk és addig sütjük amíg a sajt megolvad a tetején és a tortilla széle elkezd pirulni kb 20-25 perc. Miután megsült várunk 10 percet, hogy könnyebben tudjuk szeletelni. Friss salátával, paradicsommal tálaljuk.