Hozzávalók:
Elkészítése:
A tojásfehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük. A tojások sárgáját a gyümölcscukorral krémessé keverjük, hozzáadjuk a zabpehelylisztet és a szódabikarbónát. Előremelegített sütőben sütőpapírral bélelt tepsiben 170 fokon kb. 10 perc alatt megsütjük. Feltekerjük és hagyjuk kihűlni.
A túrót összekeverjük a gyümölcscukorral, a narancsot kifacsarjuk. A zselatinport elkeverjük a narancslében és mikróban felmelegítjük., hogy a zselatin megolvadjon. Ha felolvadt a zselatin, hozzáadunk egy evőkanál túrót és simára keverjük. Ezt a zselatinos folyadékot hozzáöntjük a túróhoz és alaposan átkeverjük.
A kihűlt piskótát megkenjük a túrós töltelék háromnegyedével, feltekerjük, a maradék töltelékkel lekenjük a tekercset és kókuszreszeléket szórunk rá. Pár órára a hűtőbe tesszük majd felszeleteljük.