Hozzávalók:
Tésztához:
Krémhez:
Csokikrémhez:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét és a fél adag cukrot kemény habbá verjük. A sárgákat, a vizet és a cukor másik felét pedig krémesre keverjük. Ezután összekeverjük a fehérjehabot a sárgákkal, hozzáadjuk a liszttel elkevert sütőport és a kakaót. Óvatosan összekeverjük. Ezután belesimítjuk egy margarinnal kikent és kilisztezett tortaformába. Előmelegített sütőben 190 fokon, 15-20 percig sütjük. Miután kihűlt, kettévágjuk.
Ezután elkészítjük a zselatinos krémet. A tejszínt felverjük keményre, a tejben feloldjuk a zselatint, majd a tejszínhez adjuk, jól elkeverjük, majd hagyjuk kihűlni. A csokikrémhez a margarint, a tejet és a csokoládét lassan felmelegítjük, amíg el nem kezd sűrűsödni, majd levesszük a gázról.
A piskóta alsó részét a formába rakjuk és rákenjük a krém felét. Ráöntjük a csokoládékrém háromnegyedét és rákenjük a krém másik felét. Betakarjuk a piskóta felső részével. Végül a tetejére öntjük a csokoládékrém maradékát, berakjuk a hűtőbe, majd díszítjük.