Hozzávalók:
Az omlós tésztához:
A díszítéshez:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd lefedjük és egy fél órára a hűtőbe tesszük.
A sütőt előmelegítjük 180 fokra, majd a tésztát 2-3 mm vékonyra nyújtjuk és 4 cm átmérőjű szaggatóval kiszúrjuk. Tepsibe tesszük és megsütjük őket.
A kihűlt korongokat egyenletesen megkenjük lekvárral.
A marcipánmasszát átgyúrjuk, majd hurkát formálunk belőle. Porcukros munkalapon kinyújtjuk és a tésztához használt szaggatóval annyi korongot szaggatunk, mint amennyi tésztánk van. A korongokat a lekvárral megkent tésztákra tesszük, majd óvatosan rányomkodjuk.
A tetejére csokit olvasztunk és félig megmártjuk benne a korongokat. Színes dekor cukorral díszítjük.