Hozzávalók:
Hozzávalók a tésztához:
A lapok töltéséhez:
A bevonathoz:
Továbbá:
A tepsi kenéséhez:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd 4 cipót formázunk belőle. Tepsi nagyságúra nyújtjuk és margarinnal lekent tepsi hátulján egyenként világosra sütjük.
A tejfölt a cukorral kikeverjük, majd hozzákeverjük a darált diót. A kihűlt lapokat megtöltjük úgy, hogy a tetejére is kerüljön belőle. Hűtőben lehűtjük, hogy megdermedjen a krém.
A kétféle csokoládét vízgőz fölött megolvasztjuk, majd a világosabb csokival bevonjuk a süteményt. Az étcsokoládét csíkokban csurgatjuk rá, majd fogpiszkálóval belefésüljük a csíkokat a tejcsokiba.
Hűtőbe tesszük és másnap szeleteljük.
Ezt is nézd meg: Alap mézes krémes recept