Hozzávalók:
A kaszinótojáshoz:
Elkészítése:
Először elkészítjük a kaszinótojást. A tojásokat feltesszük főni, addig egy nagyobb tálban összekeverjük a hozzávalókat. Amikor megfőttek a tojások, leöblítjük és megpucoljuk őket.Hosszában félbevágjuk, kiszedjük a sárgájukat és egy tálban összetörjük. Az előzőleg elkészített mártás hozzákeverjük a tojások sárgájához, majd habzsákba töltjük és visszatöltjük a tojásokba.
A paradicsomok kalapját levágjuk. A belsejét kivájjuk, a feta sajtot apró kockákra vágjuk. A sajtot a paradicsom kivájt húsát és az apróra vágott bazsalikomot összekeverjük, majd visszatöltjük a paradicsomokba. Az uborkát szép vékonyra szeleteljük.
A tálaló tálra tesszük a saláta leveleket. Ráhelyezzük a paradicsomokat ,a kaszinótojást , a csíkokra vágott kaliforniai paprikát ,és a szeltekre vágott uborkát.