Hozzávalók:
A tészta hozzávalói:
Krém hozzávalói:
Díszítés:
Elkészítése:
A margarint megolvasztjuk, majd a porcukorral simára keverjük. Hozzáadjuk a tojásokat és a sütőporos lisztet, majd összekeverjük.
A tésztát elfelezzük, az egyik felébe kakaóport keverünk.
Sütőpapíros sütőlapra tesszük, a tepsi egyik oldalára a sárga, a másikra a csokis masszát. Közéjük egy csík sütőpapírt teszünk, hogy ne nőjenek össze. 175 fokon 20-25 perc alatt megsütjük.
Amíg sül, elkészítjük a krémet. A csokikat gőz fölött felolvasztjuk, majd amikor felolvadtak hozzáadjuk a habtejszínt és egy kanál mézet.
Ha a tészták kihűltek, akkor egyforma hosszú csíkokra vágjuk őket, majd összeragasztjuk a csokis krémmel.
A tetejére krémet kenünk és megszórjuk pörkölt mandulával.